Blir hemma kväll idag!

Som sagt så blir de bara att vara hemma och slöa tror jag. Eller jag kanske ska tatuerar mig lite snyggt på låret?
Hmm.. men vad? haha
Får väl kolla runt lite i min skiss hög :) eller har ni något förslag?

På tal om annat så är jag så sjukt sugen på en bebis... GAAAH! Mamma lägntan så de står härliga till!


Vill passa på att säga Grattis till en gammal vän som ska bli farsa! Lycka till!

Me and A <3

Fuck/Sally

Vilka som är ens familj idag.

Man väljer vilka som är ens riktiga familj. Den familjen man hade när man var liten, behöver inte vara din familj idag. För mig är dom jag litar på, ser upp till, bryr mig om. De är min familj, eller är jag helt ute och cyklar?
Man kanske har i sin uppväxt varit med om droger, alkohol, ignorerande, våld, döda släktingar/vänner, våldtäkt eller något helt annat som skadade en själv djupt eller bara lite, men som man fortfarande mår dåligt över i vuxen ålder. Vill bara att folk ska veta att de finns fler som en själv och att man inte är ensam.

Detta är min familj på min mammas sida.



Fuck/Sally

Hey sweeties!

Nu sitter jag här med min nya blogg och vad ska jag skriva om då? Några förslag?Iaf så var de min polare som övertalade mig till detta så vi får se hur de blir med de här med bloggande!

Vill verkligen inte bli som "pissie" som tror hon är bäst, snyggast och vackrast med stora badbollar till bröst. men så är de inte.  Håller ni med mig mina kära bloggläsare? ;) haha

Idag så spårade jag och min polare ganska så mycket! Vi testade lite nytt smink, typ en hel påse. de började ganska så seriöst med sminkningen men så blev de lite att vi såg ut som två polska plåt luder. Ganska så snygga blev vi, INTE! ;) haha men nu frossar vi kex, gött är de!

Nej nu ska jag kolla TV och umgås med min pojkvän + min lilla inneboende. :)

 

Thats me!


Fuck/Sally


RSS 2.0