Test. Bloggar från mobileo.

Test. Lovar göra ett riktigt blogg inlägg i morgon! :)

Vad jag gjorde i norge.

Så nu ska jag berätta vad jag gjorde i Norge i Fredags, ja jag vet att jag berättar en vecka efter men har haft mycket att göra! :)

Vi åkte runt 08:00 på morgonen till Norge från Örebro. De var jag, andreas bror och pappa. Väl framme i Oslo så skulle vi följa drammen som visade sig vara avstängd. Så vi irrade runt mitt i Oslo utan att komma ut! Haha. Till slut så hittar vi rätt och åker mot Ring 1 som de kallades. Och vidare till Nesøya.
En riktig rikemans ö kan man säga. Klicka på länken så förstår ni vad jag menar! Ligger så mycket stora och dyra hus där där så de är helt sjukt! Vill påpeka att alla där har samma BILAR! Väl framme på ön så ska vi hämta mina käraste May och alla hennes saker. Då hon har bott i Nesøya i snart 2 år. För hon ska nämligen FLYTTA HEM TILL SVERIGE! Weeeeeeeeeeeei! De var de jag skulle göra i Norge! Så nu vet ni ;) Sen drog vi bara hemåt igen, gud så trött jag var när vi kom hem. Tror klockan var runt 20:00. Men de är lite smått jobbigt att åka bil en lång väg. Fick ju nästan kramp i benen! haha Dock blev det inga bilder då jag totalt glömde bort att fota! Men ska tillbaka till Nesøya/Oslo och festa i sommar, så de får bli en massa bilder då ist! De är ju nu man känner att man saknar Norge. Då jag var där mycket som yngre. Älskar verkligen miljön i Norge! <3

May i sommras <3

 

Fuck/Sally


Norway, here we come!

Yes, om ca 7 timmar drar jag till Norge. Skulle behöva sova lite men de är lite svårt när man har vänt på dygnet och har somnat 5-6 på morgonen i snart en vecka!   Vad jag ska göra i Norge får ni veta när jag kommer hem och så kommer jag att visa massor utav bilder! ;) Syns i nästa inlägg!


Hittade föresten mitt efterlägtande halsband

idag som har varit bort i ca 1½år!



Fuck/Sally

RSS 2.0