Livslång saknad


Drömde om dig inatt. Jag såg dig hela tiden, kunde prata med dig och vi umgicks som vi alltid gjorde förr. Och allt var som vanligt igen. Nästa perfekt. Men jag kunde inte röra dig, för då skulle du försvinna. De gjorde så otroligt ont i hjärtat när jag tänkte på dig när jag vaknade. Jag kan fortfarande inte förstå att jag aldrig mer kommer få träffa dig i detta liv igen. Aldrig någonsin..
Jag tycker att jag ser dig överallt, vart jag än går. Personer med samma sätt att gå, tala och personer med likadana kläder som du hade. Men så fort man kommer närmare så är de inte du. De gör så ont att du är borta att de inte går att beskriva. Och de är nu jag har insett vad hjärtekross är, som jag trodde var en myt tills jag fick uppleva de sälv. Var hos dig här om dagen och när jag stogd där så kände jag inget. Verkligen inget. Ingen sorg, ingen lycka. INGET! Och jag vill inte känna så när jag går och hälsar på dig.
Du vet att jag pratar med dig varje dag och jag vet att du hör mina ord älskade du. För jag vet också att du tittar till mig hela tiden och jag vill att du tittar till en viss person och ger honom bra vägledning, för de behöver han. jag älskar dig så otroligt mycket så du anar inte


http://www.youtube.com/watch?v=ZVydXZAdvRA

Och nu blev de så här igen!

Att jag aldrig lär mig att upptadera oftare! Usch, ni får skälla lite på mig tycker ja!
Har ju hänt lite saker sen sista jag skrev här i min underbara lite dräggiga blogg!
Har igentligen massor att prata om men nu i denna stund så fick jag fan black out? så himla typiskt mig!

Valborg:
Kan ju berätta att jag hade en underbar valborg med mina underbara vänner ute i Norrabro hos fräs! Hade himla roligt! Även fast jag var tvungen att åka hem tidigt för en ganska tråkig sak som hände på kvällen. Fyfan för vissa människor i Nora, ni är patetiska!

Hittade också min vän i NA några dagar senare.

 


Lördag:
Måste berätta om i Lördags! Jag, Dennis och Glenn var och kollade på när dom släppte ut kossorna i hagen. Dom såg helt lyckliga ut. Tänk själv att ha varit instängd hela vintern och sen få komma ut till gröna ängar
Fick tyvärr inga bra bilder på när dom fick busfnatt, men kommer några bilder ändå!


 

Söndag:
Har också varit och hälsat på min bästaste lillebror som är just nu på hemlig ort för att ordna upp sitt liv lite. Var och hälsade på honom i Söndags och har saknat honom så himla mycket! Min underbara älskade lillebror. Du vet att jag älskar dig mer än något annat

 


Övrigt:
Har blivit fotad tillsammans med Berit också utav duktiga Rebecka. Bilder kommer upp sen på bloggen när alla bilder är klara! ;)

Nej, nu ska jag kolla klart på

Fuck/Sally



Fuck/Sally

oops i dit it again

Jag har inte upptaderat på länge! IGEN! Fy skäms Martina!

Så vad ska jag skriva om idag då? Helt plötsligt står de helt still i mitt huvud? Haha. Har gått och tänkt att jag ska skriva om massor när jag väl ska skriva här i bloggen för er och nu är de som bortblåst! Så typiskt mig :P
Jag kan tala om iaf att jag och min karl har bort här i Öret nu i 3 år den 2 Maj!  Och att vi har varit förlovade i 2år den 1Maj! Alltid en början!

Oxhagen


Jag nu trillade polleten ner! Jag har ju haft universums största blåtira! Hur i helvete kunde jag missa att prata om de. Nu tror ju ni säkert att jag har fått stryk och ja, de har jag... Av en full 50cl ÖLBURK!
Detta var de som hände!
Jag, Andreas och Gurra var i skogen i går och grillade korv. Sen så klättrade Gurra och Andreas upp på en jätte stor sten. Och andreas bad mig att kasta upp en öl. Den första ölen kastade jag för långt så den hamnade över stenen och när jag skulle kasta en andra gång så kastade jag inte lika hårt. Så Andreas fick inte tag på den. Och jag såg de, men med massa sprit i kroppen så var min reaktionsförmåga inte så stor. Så jag stogd snällt och väntade på att ölen skulle landa på backen igen. Men den träffade mig ist. Så fick ett djuptjack under ögat som vägrade sluta blöda på flera timmar. Vad är oddsen igentligen på att den träffar precis UNDER ögat? Detta händer ju bara mig! Och jag garanterar att jag var den enda i Sverige på långfredagen som var med om just denna olycka. Den är ännu inte helt borta, och jag har en stor knöl där jacket är. Men de tar sig!

Vet, lite dåliga bilder. Men ni ser ju på ett ungefär!

 

Planerar att köra månadens Hiss och Diss. vad tycker ni om de? Och sen så tänkte jag köra månadens blogg :) Då ni får skicka in bilder på er själva och länka er blogg! Något som låter intressant? :) Nej nu tar jag bara upp en sak till sen får det vara någ för denna gång!
Har bytt till mig en bättre mobil utav Gurra. Han ville verkligen ha min billiga 700kr skit mobil! Denna fick jag!

Gillar den väldigt mycket, kan desutom surfa med den! :D Glad tjej!

 

Fuck/Sally



RSS 2.0