Vad som hände igår!

De ska jag berätta nu!
Jag var på ultraljud med May och Micke igår! Hon är nu runt 13-14 veckor  tror jag att de var och bebisen är 8cm lång! Så söt!
Dock fick jag aldrig följa med in. Dom hade en jävla surig fitt kärring som var så dryg att hon var drygare än YES själv... -.-

Den ligger med båda armarna uppe vid huvudet.

Och som May och Micke förklarade så låg han/hon och gjorde fistpump, haha

May.

Måste bara få förklara för er att jag är så himla glad för eran skull, så mycket att jag knappt kan beskriva de med ord! Och May, jag älskar dig så himla mycket! Som jag har sagt flera gånger du är mitt solsken, jag är aldrig på dåligt humör när jag är med dig. Utan alltid glad. Nu har jag känt dig i 2 ½ år om inte mer och de känns som vi alltid känt varandra! Jag vet att erat barn kommer bli de sötaste på jorden och bli lika frisk som en nötkärna! Och jag tror att det kommer bli en stor och fin pojke! ;)

 


xoxo

 

Fuck/Sally


Ca 08:00 är de spännande klockslaget!

Ska snart göra mig i ordning för att åka iväg en sväng! Och jag berättar vad som ska hända när jag kommer hem för lite extra spänning för er skull också ;) jag är iaf exalterad! :D

Detta får mig att rysa!

Jag är så himla less på brudar som inte vet hur man plockar och formar sina ögonbryn.  Här får ni några exempel på ögonbryn som får mig att rysa...  Mega tatuerade, fjortis tunna spermie bryn, sönder plockade, runda, raka, fel form för ansiktet, "inga ögonbryn" osv..  Detta är BIG NO NO för min del!
Ögonbrynen gör mycket i ansiktet. Jag verkligen hatar; runda ögonbryn, "inga ögonbryn", ögonbryn som har fetaste mellanrummet mellan varandra, superkorta ögonbryn

Läs mer på http://shortys.se/2010/may/ogonbryn-ansiktets-viktigaste.html
Copyright © Shortys.se 2011
Ögonbrynen gör mycket i ansiktet. Jag verkligen hatar; runda ögonbryn, "inga ögonbryn", ögonbryn som har fetaste mellanrummet mellan varandra, superkorta ögonbryn

Läs mer på http://shortys.se/2010/may/ogonbryn-ansiktets-viktigaste.html
Copyright © Shortys.se 2011




Ett par snygga bryn gör så himla mycket för ett ansikte. Ser jag en fin tjej med ett par hemska bryn så får jag seriöst lite paniken inom mig. Sedan börjar jag tänka hur mycket sötare/fina/snyggare hon skulle vara om jag fick hjälpa henne . Synd bara att de vore himla ohyffsat om man skulle säga till  människor man inte känner! 

(Hur man inte kan den här mallen utan och innan är ju för mig en gåta...)

Figuren till vänster illustrerar hur högt (B) och brett (D) ditt bryn "ska" vara. Vi har ju alla olika bryn så mallen går inte att anpassa till alla, men plockar du på rätt sätt så kan du ge illusionen av ett högre bryn. Ännu mer kan du fuska genom att fylla i brynen och måla den högsta punkten, bågen, på brynet aningen ovanför ditt egna bryn. Samma sak med längden på brynet, det bör sluta en liten bit utanför den yttre ögonvrån, och även detta går att fuska till sig väldigt bra när man fyller i brynen.

Figuren till höger illustrerar hur du mäter ut för att veta vart ditt bryn ska börja (A), var den högsta punkten, eller bågen, på brynet ska vara (B) samt var ditt bryn bör sluta (C) i förhållande till ögat. En penna eller pensel fungerar utmärkt för att mäta ut dessa punkter. För att hitta punkt A; håll pennan lodrätt mot sidan av ena näsborren och mät rakt uppåt. Där pennan möter brynet bör brynet alltså börja. För att hitta punkt B; titta rakt fram och håll pennan mot sidan av ena näsborren. Vinkla den lite utåt så att den korsar ögats pupill. Där pennan möter brynet bör den ultimata placeringen av din "båge" vara. För att hitta punkt C; håll pennan mot sidan av ena näsborren. Vinkla den utåt så att den korsar yttre delen av själva ögat. Där pennan korsar brynet bör det sluta.

 

Tips och trix!


  • Tycker du att det är svårt att plocka brynen på "fri hand"? Fyll i den del av brynet du vill ha kvar innan du plockar, eller fyll i de strån du vill plocka bort med en vit kajalpenna.
  • Använd brynfix för att få brynen på plats under hela dagen! De är som en genomskinlig mascara. Brukar finnas på HM för en billig peng!  Har du ingen brynfix? Hårgelé fungerar minst lika bra!
  • Tycker du att det gör jätteont att plocka brynen? Gör det efter du har duschat, då har hårstråna mjukats upp av det varma vattnet och hårsäckarna har vidgats en aning. Kyl ner med is efter plockningen för att dämpa rodnaden.
  • Ögonbrynen blir kortare ju äldre man blir. Kapa därför inte av längden på brynen, det gör mycket för helhetsintrycket!
  • Plocka brynen på kvällen eller på en dag du inte ska ut. Det kan ta några timmar för huden att lugna ner
    sig.
  • För att få ännu finare och mer jämna ögonbryn fyll i dom lätt med 1 eller 2 nyanser mörkare än din egen hårfärg så ser de naturligt ut och du kan använda antingen ögonbryns penna eller en vinklad pensel och den rätta färgen med "ögonskugga".

 

Fuck/Sally




RSS 2.0