I rymden finns inga kärslor,

inge kaos, inge skrik, ingen luft, ingen smärta, ingen sorg. Bara ett neutralt läge. Tänk om man hade sin egna farkost att bara glida runt i. Vilken lättnad. Att komma ifrån allt och bara vara sig själv och vara själv med sina egna tankar.



Ledsen för att jag inte upptaterat på länge. De händer mycket nu i mitt liv som jag inte kan kontrollera. De är för många ledsna stunder, lyckliga stunder och många tankar. De blir fel i min plan som finns i mitt huvud. Känner mig skruvad? Inge ovanligt. Men jobbigt och jag blir lätt utmattad i hela kroppen.

Ledsen: Tänker på Robin, saknar honom. Saknar allt med honom. Saknar gammla stunder. Gillar inte när saker förändras. Fel i min tids plan. Socialen. Inge jobb. Pengar som är djävulens verk. Kaos och bråk. Lögnare. Svek.

Lyckliga: Musik. Kärlek. Min egna familj. Färger i olika nyanser. Smaker. Att vara fin i andras ögon. Att människor accepterar mig. Mjölk. Konst. Våren. Personer som finns för en i alla stunder.

Vet att de är ett skruvat inlägg. Men jag är som jag är, skruvad, konstig, annorlunda. Inte som alla andra. Ville bara säga att min kropp, mina tankar har kommit in på andra tanke banor.
För första gången idag på över ett år så känner jag mig lycklig på riktigt. Känner mig annorlunda, nästan hög på lycka! Jag ler utan annledning, skrattar på riktigt. Lycklig. Jag är lycklig. Jag är glad! Och ingen kan stoppa mig nu.



Fuck/Sally


Thaiboxning och mjölksyra.

Idag så var jag iväg och tränad lite Thaiboxning, kan lova att de kändes att det var ett tag sen man tränade så hårt träning!! För dom som inte känner mig så har jag tränat sjukt mycket boxning  för några år sen. Saknat boxningen, lämna inte mig igen!  Känslan efter att ha tränat hårt gör att man känner sig bra och rätt så snygg! Älskar den känslan! Örebro boxningsklubb i Markbacken är mitt nya hem. Ska fan hänga där dag ut och dag in! Fettet på kroppen ska bort! Inge mer softpotatis i soffan, nu ska de bli ändring! :D Känns sjukt underbart. På Fredag är de träning igen, LÄNGTAR! Ska även börja med Pump It då jag inte tränar boxningen. Har även börjat äta bätte Frukt, vatten, frukt, vatten, lite mat med grönsaker, vatten, frukt har mina senaste dagar bestått av. Detta år kommer bli så mycket bättre och jag är redo att jobba hårt för att få en snygg kropp! Finns bara ett ord AWESOME!




Fuck/Sally

Komiker från RAW och massor av dans.

Igår så tjatade Elin och Linda på mig att följa med till Frimis här i Örebro. Så ja, jag åkte till Linda och Elin sen så åkte vi bussen upp på stan. väl inne på Frimis så ska Kodjo och en till från RAW uppträda. Sjukt roligt var de iaf!
Sen blev de bara en massa dans!
Var så sjukt mycket folk, hatar verkligen när folk knuffas och har sig. Och jag måste säga att alla tjejer som var ute igår, vad är erat problem?! Har ni adrig sett en människa som har en annan stil än er? Usch säger jag bara. Hur orkar man kolla och fönedra andra genom blickar och att peka? Skäms säger ja bara! Men i övrigt så hade jag sjukt roligt med mina tjejer! Träffade massor av vänner också. Roligt att träffa er! :)
De var min kväll igår! Hoppas ni hade lika roligt!

Just nu sitter jag och äter fruktsallad! Mmmmm! Gött! Och kollar på gammla VHS filmer! :) De är så man ska spendera sin Söndag tycker jag!! :)
Ha en fortsatt trevlig kväll!


Kodjo från RAW                Mina Flickor!

Fuck/Sally

Vänner som sviker.

Jag är så otrligt trött på vänner som sviker än. Jag har seriöst 1 vän jag kan lita på till 100%. Fattar inte varför alla människor ska vara så otroligt falska, snacka skit bakom ryggen på en, ljuga, sprida lögner. Ja, de finns massor. Och de värsta av allt är att dom som gör saker bakom min rygg inte vet om att jag vet vad dom gör. patetiskt är rätt ordval!
Jag är en ärlig person och ljuger ytterst sällan, kanske någon vit lögn då och då. men de är inget jag är stolt över. Men de jag inte förstår är hur människor klarar av att ljuga utan att få dåligt samvete?
Men man får en tankeställare ibland om vad för personer man har runt sig. Man blir otroligt ledsen, besviken och arg.

Fuck/Sally

Mellandagsrea, Nyår och 2011!

Skev ett inlägg om mellandags rean som aldrig laddades upp? Ingen aning varför men här kommer de 3 inlägg i ett! ;)

Mellandagsrea

ja, mellandagsrean var de ja, var ut till marieberg tillsammans med min nya syrra och hennes man, hittade en snygg tröja, ett linne, och lite nya trosor! Dan efter åkte jag upp på stan och köpte mig en ny BH, ÄNTLIGEN! Den satt sjukt snyggt och kostade 400kr men jag är ju medlem på stället jag köpte den på så 20% rabatt!  Aldrig fel! Bh:n är snyggare i verkligheten. men slänger upp lite bilder påd e jag köpte nedanför! :)






Nyår!

Spenderades hos Leon! :) hade ett sjukt bra nyår, bästa på länge måste jag säga! Blev dessvärre lite trångt i Leons 1:a? Men de gjorde inget, är man i trevligt sällskap så är allt bra! Blev packad som ett as, tappade luren i snön när jag skulle göra snöänglar (Tack Anna för att du hittade den!), Festade till ca 5, Målade lite fint på Fräs den stackaren, dansade fjantit till nostalgi låtar tillsammans med Ankan, Somin, Björk och Leon. Ja de var väl mitt nyår!  Här är lite bilder som jag har lånat från Jinx!





Första dagen på 2011


Jag var sjukt bakis, spydde ca 20 gånger på 3 timmar, sov och mådde allmänt dåligt. Lovade mig den dagen att aldrig dricka så mycket ful sprit som jag gjorde oh att nästa nyår skulle blir ett nyktert nyår! Men kommer nog inte kunna hålla de! Haha. Hoppas ni hade ett trevligt nyår tillsammans med era vänner/familj.
Här är en bakis bild på mig, rätt sliten eller hur?! Nu ska jag glo på film tillsammans med hjärtat mitt! <3 God natt!

Trasig brud.



Fuck/Sally


RSS 2.0