Här får du en rolig inbjudan av mig :)



Jag har registrerat mig som Buzzador för ca 1år sedan på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det! De är super roligt! :)

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster om du vill prova dem. Det finns inga produkter som man måste prova utan det är helt upp till en själv.

Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail :)

OBS!
Mitt användarnamn som buzzador är Martinasoder och det fyller du i rutan "rekryterad av" i registreringsformuläret.

Själv tycker jag att det är jättekul att få prova på olika produkter. Just nu så väntar jag på ett paket som innehåller Neutrogena Visibly Clear :)
Men om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du gå in på deras hemsida och läsa mer.

Peace and love
Martinasoder (Sally Hoe)

Galen helg + nya grejer

Så nu ska jag skriva om min galna, knasiga och roliga helg som innehöll fyllecell, bråk, skratt, musik, avklippt hår och långa nätter! Fredags så blev de en inpöls tripp till Lindesberg till mina bonus syskon Fanny och Fredrik! Vi festade och hade roligt, gick till musikhuset och lyssnade lite på band som spelade. Dock hände de några så ikke roliga saker som fyllecell och bråk (Nämner dock inga namn). Men allt löste sig till slut, skönt nog! Senare så tog vi en riktigt lång och kall promenad mitt i natten till Hagaberg till någon efterfest i en liten lägenhet som var en 1:a tillsammans med 20 andra personer! Blev lite fullt kan man säga. Vi stannade dock inte länge utan promenerade hem igen som toh hälften som länge som på vägen dit! knällen slutade väl runt 6 på morgonen :P


Fanny                   Fredrik

På Lördagen så blev de rätt chill. Tog en promenad till Ica för att köpa korv och korvbröd med syrran. Sen så bar det iväg till lilla Lindesjön och grilla korv. När vi väl kom fram till grillplatsen så kommer vi på att vi hade glömt både tändvätska och papper att starta en brasa med. Så otroligt korkat Haha! Men de löste vi med torkat gräs ist! Fungerade fint fint! Även fast de blåste som satan! Men de blev as mysigt iaf. De blev lite kallt med brasan värmde gött! Så himla avkopplande så de finns inte. Vi kanske satt där i 2-3h innan de blev för kallt och väldigt mörkt. Tror kl var runt 8 på kvällen när vi begav oss hemåt. :) Sen tog jag bussen hem runt 21,  och kom till gubben min som hade fött över lite gamla polare från Nora + hans lillebror Micke. Senare på natten så hade jag, Andreas och Micke djupa disskutioner om allt och ingenting. Tillslut så blev de allt för mycket för mitt lilla huvud och gick och la mig vi 5. Då jag helt plötsligt ser att vi  ställt om till sommartid och att klockan igentligen var 6 på morgonen. Haha, ännu en sen natt!

Mys brasa <3


Söndagen blev bara chill med mannen min. Myspys!

Gammalt foto på mig och Karl. April-09


Fick lite nya grejer idag också. Andreas och jag fick ett mysbyxor var och 2 XBOX spel. Och ja, jag använder fortfarande gammla hedliga XBOX ;)
Visar lite bilder på de ist för att skriv hur mycket som helst :)



Andreas as schyssta röda och vanliga gråa till mig! Sweet :)

Har också gjort en ny Head, men vet inte riktigt fall jag gillar den eller inte. Men har den på test en stund och ser om den faller mig i smaken. Vad tycker ni om den? :)
Love and peace.

Fuck/Sally

Aldrig mer ska jag använda hotmail

Jag så då aldrig mer i mitt liv använda hotmail som mail! ALDRIG MER!!
Jag har använt hotmail som mail plats sen första gången jag skaffade mail. Men inte nu längre. Dom bestämmde sig för att spärra mitt konto helt utan anledningar och jag har verkligen kämpat för att som ska låsa upp mitt konto igen. Men dom vägrar för att jag inte kan stärka tillräckligt mycket att kontot är mitt! De spelar inte någon roll vad jag har skrivit eller något annat. Dom total vägrar dom asen! Så nu har jag förlorat massor utan minnesvärda mail + bilder, de är jätte tråkigt! Och nu så är det bara att skicka iväg min nya mail till AF, vänner, internet sidor m.m. Så har ist fixat mig en ny mail på Gmail. Det är därifrån jag mailar i framtiden. Har samma mail fast Gmail ist för Hotmail. Eller om det är det någon som vill ha min mail så kan ni skriva en kommentar här nedanför så skickar jag iväg de på direkten! ;)


Fuck/Sally

Vad är jag? Vem är jag?

Varning: Skruvat nattinlägg

Vad är jag? Vem är jag?
De har jag alltid undrat under mina 20år som levande på denna jord. Jag har då aldrig haft båda mina fötter stadigt på marken under mig. Känner mig alltid så delad när de gäller allt. Jag gillar mycket saker och inte just en grej. Jag gilla hellre jätte mycket och plockar ut just dom grejera som bildar ett mig! Men på hela stora skalan så visst jag älskar, gillar och tycker om väldigt mycket saker. Men de finns så lite...
Alla är vi ju bra på något? Men ärligt, jag har verkligen ingen talang. Många av dom underbara personerna som jag känner är bra på jävligt mycket. Någon är bra på att fotografera, någon är bra på att använda datorer, någon är bra på att tatuera, någon är bra på att måla och rita, någon är bra på att räkna matte, någon är bra på att jobba osv.
Men inte jag. Jag vill så himla mycket. Men kan så jävla lite. Folk tror att jag kan rita, kan fotografera m.m. Ni tror så mycket, men i själva verket så kan jag så ytterst lite att de knappt finns med på kartan över Sverige..
Jag är inte en stor människa, utan skulle kunna se mig sen en väldigt liten människa. Jag är nog rent ut sagt.. bara ett jävla skämt..


Fuck/Sally

Nu är jag tillbaka!

Måste börja med att säga ursäkta för att jag inte har skrivit på nästan 2 månader! Skäms gör jag! Men nu är jag ju här igen och ska försöka skriva nått vettigt i detta inlägg! Försöka duger ju iaf!:)

Så vad har jag gjort den senaste tiden då? Jo, jag har nästan brytit handleden så har haft kronisk värk i nästan 1 ½ månad, varit jätte sjuk i över en månad till och från, umgåtts med lite vänner, firat min och Andreas 3 års dag och hamnat en sväng på botten.

Fick ett litet bakslag den 28 Februari. De är nämligen ängla Robins födelsedag. Tog ett tag innan jag kunde fungera som en normal människa igen. Usch nu pratar vi inge mer om de. Då börjar jag säkert böla och då blir de ju inget bra inlägg!

Kan ju börja med att säga att jag skadade mig på Tahiboxningen. Slår väl för hårt helt enkelt! Så har ikke kunnat tränat alls på tahiboxningen på jätte länge, får seriöst ångest av att bara tänka på de! usch! + att jag har varit riktigt dålig länge nu, och de verkar ikke bli bättre heller. Men jag är väl för feg för att gå till läkaren :P Vilket problem va? Haha
Och så har jag och Andreas firat 3 år som tillsammans den 12 Mars. Jätte mysig dag! Vi lagade god mat tillsammans och bara myste ner oss i sängen och gluttade på film! MYS på hög nivå! ;)

Just ja! Jag och syrran ska åka till Arvikafestivalen i sommar! Åh vad jag längtar! Kommer bli så jävla roligt!!
Ska också på Qlimax i November med några polare! :) Gäller att spara pengar som fan nu :P Kostar en del, för i år är det nere i Holland nämligen! De ska bli så jävla underbart! Pirrar i hela magen när jag tänker på de! :D
Vill bara säga en sak till innan jag stänger ner internet och börjar spela GTA San Andreas.

Alla tjejer har inte dom stora perfekta brösten, den fina runda rumpan, det långa mjuka håret och det smala midjemåttet även fast vi vill. Men vi har inte heller valt att se ut som vi gör. Vi föddes bara till det, så älska oss för de vi är och inte de vi borde vara.

Jag och A för ca 2 år sen

Fuck/Sally


RSS 2.0