"Love Doll"

Hittade detta alldeles nyss:
Det 60 åriga paret Gibbins har en rätt udda samling på hela 240 olika sorters "Love Dolls" som de brukar klä ut och ta på shoppingrundor osv.  Hans fru tycker de ju är jätte roligt som man själv kan se i videon. Stackars kvinna som bara sitter där och försöker intala sig själv och alla andra att hon stöttar sin makes perversa hobby.


http://www.youtube.com/watch?v=K4ZNIpm-irw&feature=player_embedded#at=51

Osminkat.

Jag tycker det är roligt att se såna här bilder!
Självklart så använder dom de fulaste osminkade bilderna och de snyggaste och förmodligen redigerade. Men det är så jäkla stor skillnad! Tänk att smink och fixat hår kan göra så mycket!  Dessutom så ser ju endel bra ut även på de osminkade bilderna!




Kan ju visa mig både osminkade och sminkad också när vi ändå håller på!



osminkad.


sminkad.


Fuck/Sally

Mer kurvor åt folket!


Tycker för många bloggoskor tar upp det här idealet att man ska vara smal, banta och operera sig.
Men varför? Man ska fan vara nöjd med att man blev som man blev, ingen annan är som just du. DU är unik,vi alla är unika, tänk på det!

Tycker att det borde finnas mer plats för oss kurviga modeller.Att vara en liten sticka på 40 kg är inget att hänga i julgranen. Bättre med kurvor som är kvinnligt and so damn hot! Man ska inte vara rädd att visa upp sina kvinnliga former bara för att det tramsiga idealet är att vara lång smal och ha stora bröst.

Jag säger klart inte att ni tvunget ska vara kurviga, men jag själv och många andra tycker att det är snyggare med former..Vi tjejer ska ha en rejäl rumpa och rejäla bröst så är det bara! Det är de som gör oss just kvinnliga, annars klassas man som en barnrumpa. Man ska klart trivas i sig själv, gör man det så skiter man i alla andra. Titta på mig, bryr jag mig någonsin om vad någon tycker? NEJ! Det är just för att jag tror på mig själv och för att jag älskar det jag ser i spegeln varje dag. Visst kan man alltid finslipa sig själv. Men i det stora hela är jag nöjd som jag är och det borde fler vara! Believe in yourself!

 

 


RSS 2.0